Adem in, Adem uit

 

Toen ik voor het eerst in contact kwam met hartcoherentie had ik zo mijn twijfels. Ademen om mijn klachten te verminderen, meer nog, ze doen verdwijnen, dat leek me een sterk verhaal.

Mijn nieuwsgierigheid was in elk geval getriggerd. Hier wou ik meer over weten. Ik plande een training en sindsdien ben ik verkocht. Het maakt nu een deel uit van mijn dagelijkse gewoonten, net zoals tandenpoetsen, douchen, eten … Ik kan niet meer zonder.

Onze maatschappij is hectisch. Dagelijks worden we blootgesteld aan tal van prikkels die we steeds moeilijker kunnen verwerken. Er wordt immers zoveel van ons verwacht. Alsof we altijd en overal perfect en happy moeten zijn. Stress staat altijd klaar om toe te slaan. Een burn-out is vaak niet ver weg. De signalen die ons lichaam ons geeft merken we zelfs niet meer. Klachten en kwaaltjes tonen zich maar worden genegeerd. We blijven doorgaan en doorgaan én doorgaan….

Breathing in, I calm body and mind. Breathing out, I smile.
Dwelling in the present moment I know this is the only moment. -Thich Nhat Hanh

Zou het nu niet fijn zijn om altijd en overal een middel bij te hebben dat je instant een rustiger gevoel geeft? Een middel dat je terug in het hier en nu brengt? Een middel dat je dicht bij jezelf brengt?

Je hebt dat! Je adem! De natuur heeft ons dit krachtig gereedschap gegeven.
Simpeler kan bijna niet, je hoeft er alleen optimaal gebruik van maken.
En dat kan.
Met hartcoherentie.
Door het consequent toepassen van deze ademhalingstechniek merkte ik al snel dat ik rustiger werd, dat ik beter bestand was tegen stress, dat ik beter kon relativeren … Voor een stresskonijn als ik was dat een hele verademing!

Ik ben dus meer dan overtuigd!

Wil je weten hoe hartcoherentie ook jouw leven kan veranderen? Bel of mail me. Ik begeleid jou graag op jouw ademreis!

Add A Comment