banner-3373340_1920

“Future medicine will be the medicine of frequencies
– Albert Einstein

 

 

WFREQUENties voor je leven

Alles is energie, alles is trilling. 

Zo ook is ons lichaam één vibrerende massa. Al onze cellen bestaan uit energiefrequenties. Worden we ziek, dan heeft dit een invloed op deze frequenties. Via het Healy apparaatje kunnen we gericht de juiste frequenties toedienen waardoor ons lichaam opnieuw in balans komt. Ons zelfhelend vermogen wordt hierdoor gestimuleerd.

wat is healy?
  • Healy is een nieuw compact draagbaar toestelletje ter ondersteuning van jouw gezondheid en welzijn. Het is een “wearable” dat door zijn eenvoud voor iedereen toegankelijk is. 
  • Healy is de opvolger van de Timewaver, een vernuftig bioresonantie apparaat dat al meer dan 15 jaar gebruikt wereldwijd gebruikt wordt in onder meer medische praktijken en ziekenhuizen. 
  • Healy is een medisch gecertificeerd  product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijhorende slaapstoornissen. Uiteraard zijn er nog andere toepassingen maar die worden (nog) niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan (nog) niet wetenschappelijk is aangetoond.
hoe werkt het?
  • Healy werkt via Bluetooth. Via elektroden wordt het apparaatje op het lichaam aangesloten. Specifieke frequenties, trillingen worden vervolgens naar die plaatsen gestuurd die pijn doen of die aandacht nodig hebben. Op die manier worden de cellen opnieuw in balans gebracht.
Ben je benieuwd wat healy voor jou kan betekenen?

Maak kennis met de wondere wereld van de frequenties!

Hoe?

  • Wekelijks worden er door Healy verschillende webinars georganiseerd (in het Nederlands) waarin uitvoerig en gedetailleerd informatie wordt verschaft omtrent het product, het gebruik en nog veel meer. Een echte aanrader! Met plezier geef ik jou de link van deze online presentaties door.
  • Op Facebook bestaat er een besloten groep waar enthousiaste gebruikers van Healy hun eigen ervaringen delen. Soms is het fijn te kunnen lezen hoe anderen met Healy omgaan en hoe Healy hun leven heeft veranderd. Indien je graag tot deze groep toegang wenst te krijgen dat kan. Stuur mij een berichtje en ik voeg je graag toe.

Ben je reeds overtuigd en wil je onmiddellijk overgaan tot aankoop dat kan natuurljk ook. Healy producten worden enkel via officiële kanalen verkocht. 

Als onafhankelijk distributiepartner van Healy World bied ik je deze mogelijkheid.

Wat krijg je?

  • Na aankoop van je Healy product kan je steeds bij mij terecht voor verdere vragen of ondersteuning. 
  • Je hebt 14 dagen bedenktijd. Je kan de Healy dus uitproberen. Ben je daarna niet tevreden, dan krijg je je geld terug.  
  • Je krijgt toegang tot een online-platform waar tal van informatie over Healy verzameld staat.

Klik op onderstaande balk en je komt rechtstreeks in mijn Healy webshop terecht. In de linkerbovenhoek zal je een verwijzing zien naar maan-ademt.

Disclaimer: Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond. Het gebruik van Healy is op eigen verantwoordelijkheid  en vervangt geen medisch advies.