banner-3373340_1920

“Future medicine will be the medicine of frequencies
– Albert Einstein

 

 

 

 

 

Download hier de Healy-flyer!

 

Download hier de Healy-Programma’s!

 

 

HEALY – FREQUENties voor je leven

Alles is energie, alles is trilling. 

Zo ook is ons lichaam één vibrerende massa. Al onze cellen bestaan uit energiefrequenties. Worden we ziek, dan heeft dit een invloed op deze frequenties. Via het Healy apparaatje kunnen we gericht de juiste frequenties toedienen waardoor ons lichaam opnieuw in balans komt. Ons zelfhelend vermogen wordt hierdoor gestimuleerd.

wat is healy?
  • Healy is een nieuw compact draagbaar toestelletje ter ondersteuning van jouw gezondheid en welzijn. Het is een “wearable” dat door zijn eenvoud voor iedereen toegankelijk is. 
  • Healy is de opvolger van de Timewaver, een vernuftig bioresonantie apparaat dat al meer dan 15 jaar gebruikt wereldwijd gebruikt wordt in onder meer medische praktijken en ziekenhuizen. 
  • Healy is een medisch gecertificeerd  product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijhorende slaapstoornissen. Uiteraard zijn er nog andere toepassingen maar die worden (nog) niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan (nog) niet wetenschappelijk is aangetoond.
hoe werkt het?
  • Healy werkt via Bluetooth. Via elektroden wordt het apparaatje op het lichaam aangesloten. Specifieke frequenties, trillingen worden vervolgens naar die plaatsen gestuurd die pijn doen of die aandacht nodig hebben. Op die manier worden de cellen opnieuw in balans gebracht.
Ben je benieuwd wat healy voor jou kan betekenen?

Kom kennismaken met de wondere wereld van de frequenties!

Wat kan je verwachten?

  • Je ontvangt een grondige analyse en behandeling.
  • Healy werkt complementair en ondersteunend en vervangt geen medisch advies. Een diagnose wordt dus niet gesteld.
  • Je ontvangt grondige informatie mbt de toepassingsmogelijkheden van Healy.
  • Je leert hoe je het toestelletje dient te gebruiken: het bevestigen van de elektroden, het connecteren met je smartphone …

Ben je na zo’n sessie overtuigd over de vele mogelijkheden die dit toestelletje te bieden heeft en wens je zelf zo’n toestelletje aan te kopen?

Dat kan!

Healy producten worden enkel via officiële kanalen verkocht. Als onafhankelijk distributiepartner van Healy World Duitsland  bied ik je deze mogelijkheid. Na aankoop van je Healy product kan je steeds bij mij terecht voor verdere vragen of ondersteuning. Indien je via maan-ademt bestelt dan wordt de analyse inclusief de behandeling niet aangerekend. Wens je liever niet tot aankoop over te gaan dat kan natuurlijk ook. Ook op regelmatige tijdstippen ben je welkom om een analyse en behandeling te laten uitvoeren.

Klik op onderstaande balk en je komt rechtstreeks in mijn Healy webshop terecht.

Disclaimer: Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond. Het gebruik van Healy is op eigen verantwoordelijkheid  en vervangt geen medisch advies.