“Je kunt pas het licht waarderen en omarmen wanneer je het donker hebt gezien.”

 

WIE BEN IK?

Dat ik mensen coach en begeleid tijdens hun zoektocht naar zichzelf had mijn ego nooit kunnen bedenken. Mijn ziel daarentegen…

Met mijn marketingdiploma op zak bekleedde ik functies in het bankwezen en in de modewereld. Tot mijn lichaam er anders over besliste.

Jarenlang leefde ik totaal vervreemd van mijn eigen lichaam. In mijn hoofd leefde ik in een wereld waarin ik alles onder controle moest hebben. Dat gaf me zekerheid, dat gaf me veiligheid. Zonder het te beseffen kon ik niet terugschakelen naar het “gewone” leven. In alles wat ik deed eiste ik teveel van mezelf. Spanning en stress stapelden zich op in mijn lichaam. Rust en ontspanning kende ik niet.

Het heeft vele jaren geduurd vooraleer ik besefte wat er aan de hand. Ik wist wel dat er iets niet in orde was, maar wat?

Dat het lichaam intelligent is, daar bestaat geen twijfel over! Tal van kwalen kreeg ik gepresenteerd om me wakker te schudden: een zware scoliose, een ontregeld zenuwstelsel, chronische hyperventilatie, een verhoogde bloeddruk, darmklachten, slaapproblemen, … Aanvankelijk negeerde ik die klachten tot ik niet meer kon.

“Sterk en flink zijn was zowat mijn mantra geworden.”

Een vroegkinderlijk onverwerkt trauma lag aan de basis van mijn “verstandelijk” functioneren. Op 2-jarige leeftijd overleefde ik als enige een zeer zwaar autoaccident. Mijn papa en mijn ouder zusje kwamen hierbij om het leven. Wij kwamen van de kraamkliniek waar mijn mama 4 dagen eerder bevallen was van mijn jongste zusje. Vreugde en verdriet liggen dichtbij elkaar.

De afgelopen jaren heb ik mij verdiept in mijn trauma. Ik wou mezelf beter begrijpen en vooral, ik wou opnieuw verbinding met mijn lichaam krijgen. Ik wou vreugde herwinnen. Tal van therapieën heb ik gevolgd, de ene voelde al wat beter dan de andere. Ik leerde afstandnemen van al mijn demonen. Ik leerde mijn innerlijke saboteur uit te schakelen. Ik leerde bevriend worden met mezelf. Ik leerde draagkracht ontwikkelen. Ik leerde in beweging komen. 

Geleidelijk aan begon ik te ontdooien, bijna letterlijk. Meer over mijn zoektocht, meer over mijn ontwaken lees je hier.

Zo ben ik op een bepaald moment in contact gekomen met hartcoherentie. Hartcoherentie bracht me terug bij mezelf. Ik leerde opnieuw voelen! Hartcoherentie verbindt je met je hart en met je kracht. Een ware verademing!

Plots werd het me helder wat mijn zieletaak is: mijn ervaring en mijn kennis delen. Een aantal opleidingen later werd MaAn’ geboren, heel organisch, vanuit mijn buikgevoel.

Voel je welkom! Ik deel graag mijn expertise met jou.

Veerle

Gecertificeerd Hartcoherentie Coach – Nerva I Louvanie
Hyperventilatietraining – Chris Lenaerts
Gecertificeerd Integrale Basis Coaching – Open Mind

Gecertificeerd Traumahealing Essentials – Open Mind
Gecertificeerd Silva Mind Control
onafhankelijk distributiepartner Healy World
 

 

Beheerst stress je leven? Heb je last van stressgerelateerde kwaaltjes die maar niet opgelost raken? KOM DAN EENS ADEMEN!