Quantum Fysica

 

Kennen jullie Healy al?

Diegenen die mij een beetje kennen weten dat ik een holistische kijk op gezondheid heb. Geen symptoombehandeling, maar zoeken naar de oorzaak. Waar komt de kwaal vandaan? Waar ligt de oorsprong van de pijn?

Ik ben dan ook een grote voorstander geworden om op een bewuste manier met het lichaam te gaan communiceren. Begrijp me niet verkeerd, in vele gevallen kan gesprekstherapie nodig en doeltreffend zijn maar soms is men echt wel “uitverteld”. Althans zo was dat toch bij mij het geval. Ik was het beu om telkens weer opnieuw mijn verhaal te vertellen. Het voelde alsof ik op repeat stond, een cassette die elke keer opnieuw werd afgedraaid. Bovendien bleven de klachten in mijn lichaam vastzitten. En dus zocht ik verder. Zo kwam ik in contact met tal van lichaamsgerichte therapieën. Therapieën die het lichaam laten spreken. TRE (Trauma Release Exercices), Breath Trauma Therapy, Bio-Energetica, Quantum Touch, EMDR, Neurofeedback,… Uiteindelijk raakte ik helemaal in de ban van Hartcoherentie en nu dus ook van HEALY.

Net zoals bij hartcoherentie draait Healy rond trilling, frequentie. Alles is energie. Dit is niets nieuws. Albert Einstein en Nikola Tesla wisten dit al langer. Ons lichaam, onze organen, onze cellen, elk heeft een eigen trilling. Wanneer deze trillingen verstoord geraken dan worden we ziek. Gezonde cellen maken gezonde organen. Gezonde organen maken gezonde lichamen. 

“Everything is energy and that’s all there is to it. Match the frequency of the reality you want and you cannot help but get that reality. It can be no other way. This is not philosophy. This is physics.”  -Albert Einstein

Frequencies for Your life

Healy is een klein draagbaar toestelletje dat frequenties bevat voor je gezondheid. Het is medisch gecertificeerd voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn, migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen. Maar het gaat veel verder dan dat. Ik vergelijk het graag met een energetisch EHBO-koffertje. Voor elke kwaal, acuut of chronisch bestaat er wel een speciaal behandelprogramma. 

Lees hier de vele toepassingsgebieden van Healy.

Het toestelletje dat voorzien is van een quantumsensor, geeft jou de juiste frequenties die je lichaam op dat moment nodig heeft.  Zieke cellen worden op die manier opnieuw geheeld. 

 

 

Wil je weten hoe Healy ook jouw leven kan veranderen? Bel of mail me. Ik adviseer je graag bij de aankoop van het juiste energetisch EHBO-koffertje!

Add A Comment